Unelmien liikuntapäivä toteutuu tänä vuonna kodeissa ja somessa

 

Koronatilanne vaikuttaa perinteiseen Unelmien liikuntapäivään. Ihmiset eivät voi kokoontua liikkumaan yhdessä eivätkä järjestää tapahtumia aiempien vuosien tapaan.

Voimme silti liikkua monilla eri tavoilla ja jakaa sen somessa muiden kanssa! 

Unelmien liikuntapäivä saa tänä vuonna uuden muodon. Se toteutetaan sosiaalisen median kampanjana siten, että ihmisiä innostetaan jakamaan somessa se, miten liikkuvat erilaisissa olosuhteissa, esim. kotioloissa tai ulkoillen (mikäli tilanne sen sallii). 

Vuoden teema ”kaveri mukaan” toteutuu tänä vuonna siten, että ihmiset voivat kannustaa kavereitaan liikkumaan samaan aikaan ja myös samassa kotitaloudessa asuvat voivat liikkua yhdessä. Jaetaan liikuntahetkemme muille, jotta jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon, innostua muiden esimerkeistä ja kokeilla uusia liikkumisen muotoja virtuaalisesti. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä, kunhan liikkuminen tapahtuu vastuullisesti viranomaisten asettamien linjausten mukaisesti.   

 

Laitetaan koko Suomi liikkumaan 10.5. vastuullisesti

 

Ihmisten liikkuminen tulee näkyväksi Unelmien liikuntapäivänä 10.5. somessa.

Liikuntatoimijat ja osallistujat voivat jakaa liikuntavinkkejä, kuvia, kotivideoita ja muita liikkumaan kannustavia sisältöjä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä.

Toukokuun 10. päivä on myös äitienpäivä – hieno mahdollisuus kannustaa äitikin liikkumaan! Jos 10.5. ei tunnu sopivalta päivältä, niin etkot voi pitää jo loppuviikosta tai jatkot maanantaina. Jaetaan vinkkejä ja videoita somessa jo ennen tapahtumapäivää ja haastetaan muita mukaan! 

 

#unelmienliikuntapäivä sunnuntaina 10.5. – näin olet mukana: 

 

  1. Jaa 10.5. kuvasi tai videosi somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä. Voit lisätä omia aihetunnisteita ja osoittaa tukesi näin esim. seurallesi tai muulle yhteisöllesi.  
  2. Kannusta kaverit, lapset, vanhemmat, isovanhemmat, työkaverit, oppilaat ja kaikki muutkin liikkumaan. “Minä liikun näin, miten sinä liikut?“ 

 

Arvomme palkintoja kaikkien oman liikkumisensa tai vinkkinsä #unelmienliikuntapäivä -tunnisteella jakaneiden kesken. 

Voit jo ennen tapahtumapäivää jakaa somessa treenivinkkejä muille tunnisteella #unelmienliikuntapäivä.

Voit lähettää niitä nettilinkkeinä myös ulp(a)olympiakomitea.fi -sähköpostiin. Lisäämme ne Unelmien liikuntapäivän kotisivuille muille inspiraatioksi.

Tarjoamme näin kotipesän sisällöille ja mahdollistamme osallistumisen myös niille, joita somekanavat eivät tavoita.