Näin markkinoit Unelmien liikuntapäivän tapahtumaasi

22.03.2019

Kun olet ilmoittanut tapahtumasi Unelmien liikuntapäivän karttapalveluun, on aika kertoa tapahtumastasi eteenpäin. Tässä kolme hyvää vinkkiä oman tapahtuman markkinointiin.

 

Kerro tapahtumastasi sosiaalisessa mediassa. Jotta ihmiset löytäisivät tapahtumasi, siitä kannattaa viestiä eteenpäin sosiaalisessa mediassa. Kannusta seuran tai yhdistyksen jäseniä viemään sanaa eteenpäin ja hyödynnä mahdolliset uutiskirjeet tai muut viestintäkanavat, joissa voit saada viestiäsi eteenpäin. Muista myös laittaa kuvia ja videoita some-kanaviin tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Käytä hashtagia #unelmienliikuntapäivä ja tägää Unelmien liikuntapäivä (Instagramissa ja Facebookissa @unelmienliikuntapaiva, Twitterissa @liikuntapaiva, jotta löydämme postauksesi ja saamme jaettua niitä eteenpäin!

Hyödynnä aineistopankkia. Unelmien liikuntapäivän materiaalipankissa on paljon kuvia ja bannereita, joita kannattaa käyttää tapahtuman markkinoinnissa. Neliönmalliset kuvat toimivat parhaiten sosiaalisessa mediassa, verkkosivuille kannattaa laittaa pysty- ja vaakabannereita. Pankissa on myös julistepohjia, joita voi tulostaa ja täyttää ja viedä vaikka lähikaupan ilmoitustaululle. Aineistopankin löydät täältä.

Ole yhteydessä paikallismediaasi. Paikalliset lehdet ja radiokanavat ovat aina kiinnostuneita alueen tapahtumista. Vinkkaa toimituksiin tapahtumastasi ja kutsu toimittajat vierailemaan tapahtumassasi. Näin saat näkyvyyttä toiminnallesi myös tapahtumapäivän aikana ja sen jälkeen.

 

Unelmien liikuntapäivää koko Suomen yhteisenä liikkumisen juhlapäivänä markkinoidaan myös tapahtumaa koordinoivan Olympiakomitean johdolla. Keväällä toteutetaan sosiaalisen median kampanja, jossa kannustetaan suomalaisia etsimään kiinnostavia tapahtumia karttapalvelusta. Teemme alueellisia ja temaattisia nostoja tapahtumista, jotta mahdollisimman moni osallistuisi tapahtumiin, mutta suosittelemme ehdottomasti viemään viestiä omasta tapahtumasta omille verkostoille, näin tavoitamme mahdollisimman monet!