Unelmien liikuntapäivä tulee jälleen 10.5.

18.02.2019

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Vuoden 2019 teemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä. Nyt on oikea aika ilmoittaa oma tapahtumasi mukaan!

Unelmien liikuntapäivä on kaikkien yhteinen juhla, johon kutsumme kaikki järjestämään liikuntatapahtumia ja kokeilemaan uusia tapoja liikkua. Päivä täyttyy avoimista harjoituksista, pihaleikeistä, metsäseikkailuista, kävelykokouksista, taukojumpista, pyörälenkeistä ja lajikokeiluista ympäri Suomen. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa liikkumisen juhlapäivää.

Vuonna 2019 Unelmien liikuntapäivä järjestetään jo neljättä kertaa. Aiempina vuosina mukaan on ilmoittautunut satoja tapahtumia, joiden merkeissä on liikutettu yli sataatuhatta suomalaista joka vuosi. Tämän vuoden teema on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä. Kannustamme kaikenikäiset liikkumaan ja kokeilemaan yhdessä ympäri Suomen. Ensimmäiset tapahtumat löytyvät jo karttapalvelusta, ja lisää tapahtumia lisätään jatkuvasti. Juuri nyt on oikea aika ilmoittaa oma tapahtumasi mukaan Unelmien liikuntapäivään! Sadalle (100) ensimmäiselle tapahtumansa ilmoittaneelle lähetämme T-paidan ja liikuntapussukan.

 

Näin helppoa se on:

1. Ideoi tapahtuma. Se voi olla puistojumppaa, työpaikkaliikuntaa, lenkki kaveriporukan kanssa tai vaikkapa kaikille avoin lajikokeilu. Kaikki tavat osallistua ovat oikeita!

2. Ilmoita tapahtumasi mukaan karttapalvelussa ilmoittautumissivulla. Näin kaikki voivat löytää tapahtuman.

3. Kerro tapahtumastasi verkostoillesi ja sosiaalisessa mediassa sekä kannusta kaikki mukaan. Tapahtuman virallinen hashtag on #unelmienliikuntapäivä.

4. Nauti yhdessä liikkumisesta 10.5.!