Fiin hyvinvointipäivä Zoomissa


Share event
4

Tule nauttimaan liikunnasta ja hyvästä olosta kanssamme. Päivä on suunnattu erityisesti työyhteisöille, mutta mukaan ovat toki tervetulleita kaikki liikunnasta kiinnostuneet.

Päivän ohjelmaan kuuluu kevyttä päivää piristävää liikuntaa, jonka tarkoituksena on lisätä energiaa nimenomaan työpäivän oheen. Osallistu työpaikalla tai kotitoimistolta käsin!

Kajaanilaisille tarjoamme myös mahdollisuuden tulla nauttimaan raikkaasta kevätilmasta ja hikisemmästä jumpasta ihan livenä!

Päivän ohjelma:

8.30-8.40 Aamun lempeä aloitus (Zoom)

Kevyt kehoa herättelevä liikuntahetki. Varaa itsellesi liikumatilaa niin, että saat otettua yhden ison askeleen eteen tai sivulle sekä avattua kädet vartalosi sivuille suorana.

11.30-12.00 Tasapainoa ja koordinaatiota keskipäivään (Zoom)

Piristävä hetki istumisen tauottamiseen! Teemme kevyitä koko kehoa haastavia harjoitteita, joiden tarkoituksena on viedä ajatukset hetkeksi pois päivän kiireistä ja nostaa hymy huulille. Varaa itsellesi liikkumatilaa muutaman neliön verran. Varmista, että mahdut tasapainoilemaan mm. yhden jalan varassa. Tarvittaessa voit varata avuksesi esim. selkänojallisen tuolin tai paikan seinän vierestä. Tunnilla voi tulla pieni hiki.

17.30-18.15 Puistojumppa Kajaanissa

Lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä tietysti pientä hikeä! Puistojumpassa haastamma kehoa monipuolisilla movement-tyylisillä liikkeillä. Varaa mukaan oma jumppamatto sekä säähän sopivat ulkoiluvaatteet. Sateella siirrämme ohjauksen etätoteutukseksi Zoomiin.

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.office.com/r/spx5unvnPb

Osallistuminen Zoomin kautta. Linkin saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Vieraile nettisivuillamme
Take Part Here

Fii Wellbeing Oy

Ronja Mattila ronja@fiiwellbeing.com

Bookings before 9. Mayta 2022

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.office.com/r/spx5unvnPb