Avoimet treenit - cheerleading ja cheertanssi


Share event
2376 TW 1D2A6040

Tule kokeilemaan cheertanssia (10.5.) ja cheerleadingia (15.5.) Jaguars Spirit Athletesin oikeasti aikuisten joukkueissa!

Avoimet treenit ovat maksuttomia. Cheertanssitreeneissä tehdään mm. hyppyjä, piruetteja, käsiliikesarjoja ja tanssillista akrobatiaa ja cheerleadingtreeneissä tehdään mm. nostoja ja heittoja, pyramideja sekä akrobatiaa. Treeneihin ovat tervetulleita kaikki aikuiset laji- ja liikuntataustaan tai sukupuoleen katsomatta! Ota mukaan sisäliikuntavaatteet, juomapullo ja cheerleadingiin myös sisäliikuntakengät.

Cheertanssi ti 10.5. Klo 18-19 (Polaris)

Cheerleading su 15.5. klo 19.30-21 (Polaris & Titan yhteistreenit)

Paikka: JSA Cheer Gym, Pääskyntie 4, 40320 Jyväskylä

Ryhmien esittelyt:

POLARIS

Polaris on aikuisten (2005 tai aiemmin syntyneet) harrasteryhmä. Polaris sopii aikuisen elämänrytmiin eikä harrastukseen tarvitse sitoutua koko kaudeksi. Polariksen harjoituksissa on käytössä kertamaksu tai kausikortti, jolla saa hieman edullisemmin kymmenen harjoituskertaa.

Polariksessa voit harrastaa cheerleadingia tai cheertanssia tai halutessasi molempia! Voit ilmoittautua mukaan Polarikseen vasta-alkajana tai konkarina, ryhmä sopii monenlaisiin harrastustilanteisiin. Harjoituksissa tehdään osallistujien tasoisia lajitaitoja hauskanpitoa unohtamatta.

TITAN

Titan on klassikoiden eli oikeasti aikuisten cheerleadingjoukkue, joka treenaa kaksi kertaa viikossa. Titan leireilee ja kilpailee 2-3 kertaa kauden aikana Klassikot level 2 -sarjassa. Hauskanpito, hyvä meininki ja yhdessä tekeminen kuvaavat joukkueen harjoittelua hyvin. Moni joukkueen harrastajista on löytänyt lajin pariin oman lapsen harrastamisen kautta! Joukkueen ikäraja on 25 vuotta ja suurin osa joukkueen jäsenistä on aloittanut harrastamisen vasta aikuisiällä. Myös Titaniin voi tulla ilman aikaisempaa lajitaustaa.

Kuvassa JSA Titan Spirit-kilpailuissa Jyväskylässä 19.3.2022. Kuvaaja: Tero Wester

Instagram: https://www.instagram.com/jaguarsspiritathletes/

https://www.instagram.com/jsatitan/

https://www.instagram.com/jsapolaris/

Jaguars Spirit Athletes

https://jaguarscheer.com/