Iloinen jousiammunta kokeilupäivä


Share event
20210513 115851

Ilolan ratsastusjousiampujat Ry:n jousiammuntapäivä Ilolan maatilan alueella! Osallistujilla mahdollisuus lähteä testaamaan jousiammuntaa myös upouudelle metsäradalle!

Mikäli mielit mukaan metsäradalle, saavuthan noin puolituntia ennen lähtöä, niin ehdimme käydä jousiammunnan perusteet läpi ensin tasaisessa maastossa ja lämmitellä sopivasti.

Lähdöt metsäradalle:

17:30

18:30

19:30

Jousiammunta maatilalla maksuton. Metsäradalle osallistumaan pääsee 5 € hintaan.

Osallistuja on korvausvelvollinen käytössään rikkoutuneista tai kadonneista välineistä.

Jousina käytämme keveitä vaistojousia, jotka soveltuvat erinomaisesti jo 7-vuotta täyttäneille nuorille kuin aikuisillekin. Samoja jousia käytämme myös ratsastusjousiammunnassa. Lisätietoja lajista löydät sivuiltamme https://www.ratsujajousi.fi/ .

Huom, sateen sattuessa osa metsärata lähdöistä voi myöhästyä tai peruuntua kokonaan. Jousiampumaan pääsemme kuitenkin sisäradalla!

Halutessasi voit käydä klikkaamassa itsesi osallistujaksi Facebook tapahtumassa: https://fb.me/e/1pqmoNlZx

Saapuminen Ilolan Maatilan Wanhalle asemalle (keltainen rakennus leikkikentän vieressä.) Aseman edessä myös parkkitilaa. Jousiammunta säästä riippuen joko asemaa vastapäätä olevalla kivirakennuksella, tai ulkokentällä. Oikeaan paikkaan ohjataan asemalta.

Ilolan Ratsastusjousiampujat Ry

IRJA Ry

Tiia Salminen

tiia.salminen.rja@gmail.com

Yhdistyksen Facebook: https://www.facebook.com/ilolanratsastusjousiampujat/

Ilolan maatilamatkailu

Tapahtuma soveltuu kaikille 7-vuotta täyttäneille lapsilla ja nuorille siinä missä aikuisillekin. Myös nuoremmat osallistujat tervetulleita kokeilemaan vanhemman avustuksella. Tapahtuma järjestetään sään salliessa ulkotiloissa. Sateella vetäydymme kuitenkin sisäradalle.