Boffaus eli pehmomiekkailu


Share event
boffaus

Tervetuloa Rovaniemen Boffaajien 15 vuotta täyttäneiden sisätreeneihin Nuorisokeskus Monden salissa!

Boffaus eli pehmomiekkailu tai pehmoasetaistelu on keskiaikaista taistelua mallintava joukkuekamppailulaji, jossa käytetään kevyitä ja pehmustettuja aseita. Vauhdikas laji vastaa intensiteetiltään salibandya tai jalkapalloa, ja onnistuu sisällä ja ulkona.

Boffauksen säännöt on helppo ja nopea oppia, ja taistella voi monella tyylillä, joten laji sopii hyvin kaikentasoisille ja -kokoisille liikkujille. Boffaus on ennen muuta herrasmieslaji, jossa jokainen laskee itse vastaanottamansa osumat. Ottelemisessa tärkeintä niin yksilö- kuin joukkuetasolla on pelaamisen ilo eikä niinkään parhaat pisteet.

Boffaus kehittää tehokkaasti kuntoa, nopeutta, voimaa, tasapainoa, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Lisäksi pelisilmä ja kyky työskennellä ryhmässä kehittyvät. Monipuolinen asevalikoima ja ryhmätyöskentely tekevät lajista erittäin monipuolisen ja ottelijat voivat ottaa kentällä monenlaisia rooleja omia vahvuuksiaan hyödyntäen.

Ota mukaan normaalit salivaatteet ja sisäpelikengät. Muista myös juomapullo! Bofferit saat meiltä lainaan.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, tule vain paikalle.

IN ENGLISH: Want to try boffering? Come join our weekly training session to fight with padded weapons in a medieval style! Bring comfy clothes, gym shoes and a water bottle with you. We will provide the other equipment for you.

Mondelle kuljetaan Kauppatorin puolelta. Saliin kulku tapahtuu pääoven ja portaiden vasemmalta puolelta pienemmästä sivuovesta.

Rovaniemen Boffaajat ry

rovaniemenboffaajat@gmail.com https://www.facebook.com/groups/rovaniemenboffaajat