Rentoamenoa pyöräretki


Share event
park life 2251981 960 720

Ihana pyöräilykesä 2022 tulossa, tule mukaan meidän Rentoamenoa ©- pyöräretkille 10.5-2.8.2022, tiistaisin 18-19.30.

Luontoliikunta-ohjaaja @anniina_fiilinkia ohjaa joka toisen tiistain Kehä Sininen Palokkajärvellä. Pyöräretken teemana luontoliikunta ja rauhoittuminen: liikunnalla liikettä ja iloa elämään. Erä-ja luonto-opas ja Keski-Suomen alueopas @satunnaisiaretkia ohjaa joka toisen tiistain Kehä Vihreä Jyväskylän keskustan alueella. Pyöräretken teemana kulttuuri- ja viherympäristöt: Jyväskylän yleistuntemus, kulttuuria ja historiaa tarinoita.

Omilla, vuokratuilla tai vaikka lainatulla pyörällä lähdetään katselemaan maisemia ja tutustutaan Jyväskylän alueeseen. Pyörä on täysin riittävä, kunhan se kulkee eteenpäin. Rentoamenoa pyöräretkillä ei mennä liikuntapaine edellä vaan ihminen ensin: nauttien, pysähtyen ja katsellen ympäristöä. Ohjatuilla retkillämme opit reitistöistä, vaihtoehtoisia pyöräilyreittejä Jyväskylässä ja mikä tärkeintä - nauttimaan ohjatusta retkestä. Reitit olemme tarkastaneet, kartoittaneet ja laatineet turvallisuussuunnitelma.

Osallistuminen: Doerz alustan kautta https://fi.doerz.com/jyvaskyla/relaxationbiketours… ilmoittautuminen tapahtuu suoraan ja maksu kortilla TAI paikan päällä, käteisellä tai Mobilepay. Otamme myös vastaan liikuntaetuja Eazybreak, e-Passi, Edenred ja Smartum. Ryhmille laskutus retken jälkeen, laskutuslisä 5€.

Rentoamenoa © pyöräretki lisätietoja: Soita tai laita viesti. Satu 0503434445 Anniina 0505457820 ☀ Omat varusteet pyöräretkelle:

  • oma polkupyörä/lainattu/vuokrattu
  • säänmukainen varustus, varaudu myös kevytsadetakkiin
  • hyvät kengät polkemiseen
  • hanskat
  • vesipullo
  • aurinkorasva, hyttysmyrkky
  • reppu, ei pakollinen: omat henkilökohtaiset tarvikkeet, eväs tms. Ohjaajilla mukanaan EA-varustus, pyörän pikakorjausvälineistöä ja puhelimet.

Reitti yhteensä n. 12km, päällystettyä tietä, ulkoilureittiä ja hiekkatietä, tasamaastoa sekä nousua ja laskuja, osin polkua. Retkimieli mukaan - Rentoamenoa © luvassa yhdessä pyöräillen.

Fiilinkiä Oy

Anniina Savolainen 050-5457820

https://satunnaisiaretkia.blogspot.com/

????Hinta: Aikuinen 15 €/hlö, sis. ALV.10%. Lapset vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa 5 €/hlö, sis. ALV.10%. Toteutamme retken minimi 3 osallistujaa/ minimimaksu 45€ (yksityisopastuksen hinta 1,5h retki).

Maksu kortilla TAI paikan päällä, käteisellä tai Mobilepay. Otamme myös vastaan liikuntaetuja Eazybreak, e-Passi, Edenred ja Smartum. Ryhmille laskutus retken jälkeen, laskutuslisä 5€.