HELMI-ulkotreenit


Share event
HELMI treenit Maijamaeessae

Toiminnallinen koko kropan treeni Naantalissa Maijamäen koulun pihan treenialueella.

Treeni tehdään kiertoharjoitteluna ja välineinä käytetään vastuskuminauhoja, käsipainoja, kahvakuulia ja treenialueen välineitä. Treeni soveltuu kaikille, joilla on vähänkin treenitaustaa. Liikkeet mukautuvat helposti eri kuntoisille treenaajille.

HelmiFiilis järjestää monipuolisia ulkotreenejä koko kesän. Unelmien liikuntapäivänä treenejä järjestetään kahdet peräkkäin, jotta mahdollisimman moni uusikin treenaaja mahtuu mukaan.

Treenin kesto on 55min. Ensimmäinen treeni klo 17.30 ja toinen klo 18.30. ILMOITTAUDUTHAN FACEBOOKISSA VIIMEISTÄÄN MAANANTAINA 9.5.

Kokoonnumme treenialueella telineiden luona. Alkulämmittely tehdään viereisellä kentällä ja itse treeni treenialueella.

Treenistä saat ideoita ja rohkeutta käyttää erinomaista treenialuetta jatkossa itsenäisesti. Halutessasi voit myös hypätä osaksi isoa HELMI-treeniporukkaa, jossa treenaajat pääsevät nauttimaan porukassa ulkona treenaamisesta ja tsemppaavalla asenteella ohjatuista rennoista treeneistä.

Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.

Treenialue löytyy Maijamäen koulun ja liikuntahallin välistä. Kokoontuminen telineiden luona.

Autoille parkkipaikkoja löytyy liikuntahallin pihalta, Venevalkamantien varrelta sekä koulun takaa lukion pihalta. Saavuthan paikalle ajoissa, koska ajoittain lähimmät parkkipaikat ovat täynnä.

HelmiFiilis

info@helmifiilis.fi Facebook: HelmiFiilis Instagram: @helmifiilis

Bookings before 9. Mayta 2022

Ilmoittauduthan Facebookissa, tapahtuma löytyy Helmifiiliksen sivulta. Varmistathan, että ilmoittaudut oikeaan tapahtumaan - kummallekin kellonajalle löytyy Facebookista oma tapahtuma.

(Normaalisti HELMI-treeneihin ilmoittaudutaan suljetussa HELMI-treenit -ryhmässä, mutta Unelmien liikuntapäivän treeneihin ilmoittautuminen poikkeuksellisesti HelmiFiiliksen Facebook-sivulla, jotta ilmoittautuminen on kaikille mahdollista.)