Tervetuloa pelaamaan padelia!


Share event
Logo pysty

Loimaan uusi Padel halli on avannut ovensa ja peliaikoja on varattavissa Playtomic sovelluksen kautta klo 6-24 väliselle ajalle viikon jokaiselle päivälle.

Hallivuorot on varattavissa Unelmien liikuntapäivälle normaalisti Playtomicin kautta. Varauksista ja Playtomic sovelluksen kautta tehtävistä varauksista löytyy kotisivuillamme oheisen linkin kautta ohjeistusta sovelluksen käyttöön: https://padelclub.fi/loimaa.

Lähde pelaamaan joko kavereiden, työporukan kanssa päivällä tai sitten illemmalla. Tai tuo yrityksesi tutustumaan ja pelaamaan padelia, niin sovitaan vuorot ym. tarpeet tarkemmin puhelimitse tai sähköpopstitse. Mikäli Unelmien liikuntapäivälle on jo varattuna tekemistä, mikään ei estä tekemästä myös jostain muusta päivästä Unelmien liikuntapäivää Padelin tiimellyksessä.

Loimaan uuden Padel hallin löydät Jäähallin viereisltä tontilta, jonne kulkuyhteys samasta tienristeyksestä.

Padel Club finland Loimaa

Sanni Kiviniemi Club Manager sanni.kiviniemi@padelclub.fi puh. 050-5567796 Padel Club Finland Loimaa (Kaunismäenkatu 17, 32200 Loimaa)

Facebook: https://www.facebook.com/PadelClubFinlandLoimaa Instagram: https://www.instagram.com/padelclubloimaa/

Kenttävaraukset sekä valmennuksien varaukset Playtomic-sovelluksen kautta /Padel Loimaa aktiviteetit/valmennukset/kilpailut.