Ilmoita tapahtuma

Unelmienliikuntapäivä.fi-karttapalveluun voi kuka tahansa ilmoittaa oman Unelmien liikuntapäivän tapahtuman. Se voi olla joko kaikille avoin tai omalle porukalle.

Toimi näin:

1. LUO ILMAINEN TAPAHTUMATILI REKISTERÖITYMÄLLÄ.
Tee se  Facebookin kautta tai omalla sähköpostiosoitteellasi.
Rekisteröitymällä annat suostumuksesi lisätä tietosi Unelmien liikuntapäivän tapahtumajärjestäjien henkilörekisteriin*. Tutustu myös käyttöehtoihin.

Rekisteröintiin tarvitsemme vain koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

2. JOS OLET JO ILMOITTANUT TAPAHTUMASI, VOIT MUOKATA SITÄ KIRJAUTUMALLA UUDELLEEN SISÄÄN.

 

* Rekisteröitymällä Unelmien liikuntapäivän verkkopalveluun, voit ilmoittaa tapahtumiasi tapahtumakartalle ja samalla hyväksyt liittymisesi henkilörekisteriin. Rekisteröitymiseen tarvitaan nimi ja sähköpostiosoite, jotka eivät näy julkisesti. Julkisina tietoina näkyy vain ilmoittajan julkisina ilmoittamat tapahtumatiedot ja mahdolliset yhteystiedot. Verkkopalvelun ylläpitäjän rekisteriin keräytyy ilmoittajan nimi, sähköpostiosoite, käyttäjän mahdollisesti käyttämän Facebookin UIP-tunnus sekä ilmoittajan syöttämät tapahtumatiedot. Näitä käytetään vain ja ainoastaan Unelmien liikuntapäivään liittyvään viestintään: ilmoittajille lähetettäviin uutiskirjeisiin ja viesteihin sekä tapahtuman ilmoittaneiden kesken järjestettäviin arvontoihin sekä toteuttajille lähetettäviin palautekyselyihin. Rekisteriä ei säilytetä manuaalisesti. Ilmoittaja voi pyytää poistamaan tietonsa palvelusta lähettämällä viestiä: ulp (a) olympiakomitea.fi . Tarkemmat tiedot löytyvät käyttöehdoista.