Info

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Vuoden 2019 teemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä.

Unelmien liikuntapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä!

Unelmien liikuntapäivä on päivä, johon kutsumme kaikki järjestämään liikuntatapahtumia ja kokeilemaan uusia tapoja liikkua. Päivä täyttyy avoimista harjoituksista, pihaleikeistä, metsäseikkailuista, kävelykokouksista, taukojumpista, pyörälenkeistä ja lajikokeiluista. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa liikkumisen juhlapäivää. Tutustu järjestäjän ohjeisiin täältä.

Vuonna 2019 Unelmien liikuntapäivä järjestetään jo neljättä kertaa. Aiempina vuosina mukaan on ilmoittautunut satoja tapahtumia, joiden merkeissä on liikutettu yli sataatuhatta suomalaista joka vuosi. Tämän vuoden teema on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä. Kannustamme kaikenikäiset liikkumaan ja kokeilemaan yhdessä ympäri Suomen.  

 

Unelmien liikuntapäivä on kaikkien yhteinen tempaus - tule mukaan!

  • Ilmoita tapahtumasi täällä

  • Etsi muiden tapahtumia

  • Ideoita tapahtumaksi seuroissa, kouluissa, työpaikoilla tai kaveriporukalla täällä

 

Unelmien liikuntapäivää on toteuttamassa suuri joukko eri toimijoita yhdessä. Kokonaisuutta koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea.