Info

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. 

 

Unelmien liikuntapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen.

Seuraavan kerran Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5.2020 – poikkeusolojen vuoksi vastuullisesti kotioloissa ja ulkoillen. Tänä vuonna emme voi kokoontua ja järjestää tapahtumia, mutta voimme silti liikkua monilla eri tavoilla ja jakaa sen somessa muiden kanssa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä .

Unelmien liikuntapäivää on toteuttamassa suuri joukko eri toimijoita yhdessä. Kokonaisuutta koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea. Jokaisen omalla vastuulla on liikkua turvallisesti ja viranomaisten ohjeet huomioiden.

 

10. toukokuuta täyttyy kotitreeneistä, taukojumpista, pihaleikeistä, metsäretkistä ja virtuaalisista lajikokeiluista. Kuka tahansa voi olla mukana rakentamassa vastuullista liikkumisen juhlapäivää. Pidetään Suomi liikkeessä - yhdessä!

 

Valtion liikuntahallinto on haastanut osana 100-vuotisjuhlavuottaan kaikki sidosryhmänsä – ministeriöt, kunnat, järjestöt ja yritykset – toteuttamaan Unelmien liikuntapäivää tänä vuonna ”Maksa mitä haluat”-konseptilla. Koronaviruspandemian takia ”Maksa mitä haluat” -haaste siirtyy. Haaste on tarkoitus toteuttaa ensi vuonna Unelmien liikuntapäivänä.

 

Lisätiedot ja kyselyt: ulp (at) olympiakomitea.fi