Usein kysyttyä

Miksi tapahtuma kannattaa ilmoittaa karttapalveluun?

Karttapalvelu kokoaa kätevästi kaikki tapahtumat yhteen sivustoon ja tarjoaa ihmisille mahdollisuuden löytää juuri sinun tapahtumasi. Lisäksi tapahtuman ilmoittaneille lähtetään markkinointivinkkejä ja he ovat mukana upeiden palkintojen arvonnassa. Ilmoittamalla tapahtumasi olet myös rakentamassa Suomen suurinta liikkumisen juhlapäivää, ja siksi tieto tapahtumien määrästä on meille tärkeä. 

Tapahtumani on yksityinen. Voinko silti ilmoittaa sen karttapalveluun?

Karttapalvelu kokoaa kätevästi kaikki tapahtumat yhteen sivustoon. Vaikka tapahtumasi olisi yksityinen, se kannattaa ilmoittaa mukaan, sillä tieto tapahtumien määrästä on meille tärkeä. Lisäksi kaikkien tapahtuman ilmoittaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja!

Miten kirjaudun palveluun?

Rekisteröidy sivuston kohdasta Ilmoita tapahtuma ja linkistä Rekisteröidy. Rekisteröidy sisään sähköpostilla tai Facebookin kautta.

  • Rekisteröidyt Facebookin kautta klikkaamalla Rekisteröidy Facebook tunnuksillasi -ruutua. Ohjelma kysyy lupaa Facebook-profiilisi tietoihin ja valitse klikkaamalla Kyllä.
  • Sähköpostilla rekisteröinti tapahtuu Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi -linkin kautta. Syötä pyydetyt tiedot ja lopuksi klikkaa punaista ruutua. Saat varmistusviestin sähköpostiisi, kun kirjautuminen on onnistunut. Aktivoi lopuksi tili sähköpostisi linkistä.

En ole saanut vahvistusviestiä. Mitä teen? 

Tarkista oletko kirjoittanut sähköpostisi oikein rekisteröitymisen yhteydessä. Tarkasta myös sähköpostisi roskapostilaatikko, vahvistusviesti saattaa päätyä sinne. Jos vahvistusviestiä ei löydy sieltäkään, voit ottaa yhteyttä ulp@olympiakomitea.fi, niin autamme sinua eteenpäin.

 

Miten lisään tapahtuman? 

Kirjautumisen jälkeen voit lisätä tapahtuman. Pääset lisäämään oman tapahtumasi klikkaamalla punaista Lisää tapahtuma -ruutua. Alle tulee täytettävät tiedot tapahtumaasi varten. Täytä tyhjät kohdat ja klikkaa lopuksi punaista ruutua tapahtuman julkaisemiseksi. Voit myös tallentaa tapahtuman luonnoksena ja jatkaa tietojen täyttämistä myöhemmin.

Miten muokkaan tapahtumaa tai poistan sen?

Tapahtumia pääsee muokkaaman klikkaamalla oikeassa yläreunassa Oma profiili -kohtaa. Pääset lisäämään ja muokkaamaan tapahtumiasi. Lopuksi valitse punaisista ruuduista, haluatko tallentaa luonnoksen, poistaa tapahtuman tai julkaista sen saman tien.

Mitä teen jos olen unohtanut salasanan?

Jos olet unohtanut salasanan, klikkaa Unohtuiko salasana? -linkkiä Ilmoita tapahtuma -sivulla. Syötä jo rekisteröimäsi sähköpostiosoite ja saat uuden salasanan sähköpostiin hetken kuluttua. Facebook-tunnuksiin et tarvitse erillistä salasanaa, vaan voit kirjautua suoraan Facebook-tunnuksillasi. Jos uutta salasanaa ei näy, muista tarkistaa sähköpostisi roskapostilaatikko.

Miten kirjaudun ulos palvelusta?

Uloskirjautuminen tapahtuu verkkosivun oikeasta ylälaidasta. Uloskirjautuminen on tärkeää varsinkin, jos käytät yhteisessä käytössä olevaa konetta.

Miten markkinoin omaa tapahtumaani?

Jaa tapahtuma somessa Facebookissa ja Twitterissä klikkaamalla tapahtuman kohdalta kyseisen kanavan logoa.Kutsu kaverisi ja jaa tapahtuma omalla etusivulla Facebookissa. Lisää myös alatunniste #unelmienliikuntapäivä.  

Kaikki markkinointimateriaali esim. logot ja julisteet löytyvät etusivun Info-kohdasta Aineistopankki.

Miten etsin tapahtumia?

Tapahtumia voi etsiä kartalta kirjoittamalla hakukenttään kaupungin, jossa tapahtuma järjestetään. Voit myös etsiä tapahtumia tarkentamalla karttaa. Harmaalla merkityt tapahtumat ovat suljettuja ja sinisellä merkityt tapahtumat ovat kaikille avoimia.

Pitääkö tapahtumiin ilmoittautua?

Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua, ellei järjestäjä ole ilmoittanut siitä erikseen tapahtumakuvauksessa ja antanut yhteystietojaan.

Mikä on Unelmien liikuntapäivän historia?

Olympiakomitean koordinoima Unelmien liikuntapäivä 10.5. on osa kansainvälistä WHO:n Move for Health -päivää. Unelmien liikuntapäivä järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2016 liikkumisen pop up -päivänä priimusmoottorinaan Yksi elämä -terveystalkoot ja Olympiakomitean koordinoima Liikkujan polku -verkosto. Vuonna 2017 Unelmien liikuntapäivä toteutettiin osana Liikkumisen unelmavuotta ja se kuului Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan. Vuonna 2018 päivän yhteistyökumppanina oli Metsähallitus.

Unelmien liikuntapäivä toteutetaan vuosittain. Tavoitteena on innostaa niin organisaatiot kuin yksittäiset ihmiset miettimään liikkumisen unelmiaan ja kokeilemaan eri tapoja liikkua sekä järjestämään kevyellä tavalla liikkumisen tempauksia yhdessä päiväkodeissa, kouluissa, työpaikoilla, perheen kera tai esimerkiksi harrastusten piirissä. Tapahtuman taustalla on suomalaiset terveys-, liikunta- ja urheiluorganisaatiot.

Ongelmia nettipalvelussa?

Jos kohtaat tai huomaat virheellisyyksiä nettipalvelussa esim. karttapalvelussa tai sen toiminnallisuuksissa, ota yhteyttä ulp@olympiakomitea.fi.