Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Unelmien liikuntapäivän verkkosivustoa osoitteessa www.unelmienliikuntapaiva.fi. Seloste on laadittu 17.12.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.


Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio vuonna 2020. Saavutettavuusauditointi ja sen tulosten pohjalta tulleet korjaukset toteutettiin, kun sivuston päivittäminen kevään 2021 tapahtumaa varten käynnistettiin syksyllä 2020. Arviossa esille tulleet sivuston tekniset puutteet on korjattu loppuvuoden 2020 aikana. Lisäksi sivuston saavutettavuudesta on tehty itsearviointia.


Digipalvelun saavutettavuuden tila

Unelmien liikuntapäivän sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset. Sivuston saavutettavuutta parannetaan sitä mukaa, kun sivuston toiminnallisuuksia kehitetään ja sisältöä uudistetaan. Seloste päivitetään aina, kun uudistuksia tai parannuksia on tehty.

Mahdolliset poikkeukset saavutettavuudessa

Sivustolle on mahdollista luoda sisältöä muiden kuin sivuston ylläpitäjien toimesta. Tällainen sisältö voi sisältää puutteita saavutettavuudessa. Puutteet pyritään korjaamaan sitä mukaan, kun sellaisia havaitaan.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme?

Kerro huomaamastasi saavutettavuuspuutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Voit raportoida puutteesta täyttämällä alla olevan palautelomakkeen. Voit antaa palautetta saatavuudesta myös sähköpostilla osoitteeseen ulp@olympiakomitea.fi. Kerro viestissäsi mistä sivusta on kyse ja kuvaile ongelma mahdollisimman tarkasti.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.
Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

  • Etelä-Suomen aluehallintovirasto
  • Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
  • www.saavutettavuusvaatimukset.fi
  • saavutettavuus(at)avi.fi
  • puhelinnumero vaihde 0295 016 00

Palautelomake