SuperSuunnistus

Tapahtumapaikka: Pikku Vesijärvi

Aika: 10.05.2019 klo 16:00 - 18:00

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

hipposuunnistus

Supersuunnistus on täysin maksuton lapsille ja perheille suunnattu suunnistustapahtuma Pikku Vesijärven ja Lanupuiston maisemissa. Osanottajat pääsevät kokeilemaan suunnistusta lajina hauskan seikkailun muodossa ja opettelemaan karttamerkkejä suunnistuksen moninkertaisen maailmanmestarin Minna Kaupin sekä Osuuspankin Hippo-maskotin opastuksella. Pienemmille on lyhyt rata puistossa, mutta pidempää seikkailua haluavat pääsevät myös metsän puolella Lanupuistoon etsimään rasteja. Lisäksi voi kirmata täysi leimausradalla, joka sopii myös aivan taaperoille. Rasteilla on myös pieni tehtävä ratkottavaksi ja jokainen osanottaja saa pienen osanottopalkinnon. Järjestänä toimii Lahden Suunnistajat -37 yhteistyössä Päijät-Hämeen Osuuspankin kanssa.

Sijainti

Saapumisohjeet

Pysäköinti Pikku Vesijärven parkkipaikalla Jalkarannantieltä tai vanhan linja-autoaseman parkissa. Myös sataman parkkipaikalta pääsee helposti tapahtuma-alueelle.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Lahden Suunnistajat -37

Yhteystiedot

minna.kauppi@ls37.fi

Tapahtuma tehdään yhdessä seuraavien tahojen kanssa:

Päijät-Hämeen Osuuspankki

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Lahden Suunnistajat -37
Lisätietoja

Lisätietoa tapahtumasta tulee myös Lahden Suunnistajien kotisivuille: www.ls37.fi ja facebook-sivuille: www.facebook.com/lahdensuunnistajat