Haasta kaveri TRIB3-treenille!

Tapahtumapaikka: TRIB3 Bootcamp

Aika: 10.05.2019 klo 7:00 - 19:00

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

More than just a workout

Tätä kaikkea on TRIB3 Bootcamp:

TRIB3 Bootcamp on täysin uudenlainen liikuntakeskuskonsepti, joka nostaa treenikokemuksen kokonaan uudelle tasolle. Treenit ohjataan upeassa ympäristössä, joka jo pelkällä visuaalisuudellaan tarjoaa elämyksiä. Bootcampin puitteet eroavat täysin perinteisistä liikuntakeskuksista ja ryhmäliikuntatiloista, esimerkiksi sisustuksen ja valaistuksen tuomilla fiiliksillä. Lisäpalveluna treeniin tullessasi voit tilata palauttavan smoothien, tai lasillisen kuplivaa Proseccoa nautittavaksi treenisi jälkeen ja siemailla ne tunnelmallisessa lougessa tai aurinkoisella terassillamme.

Voit valita 45 minuutin HIIT (korkeatehoinen harjoitus) treenisi kolmesta eri vaihtoehdosta: kokovartalo, alavartalo tai ylävartalo. Treenin aikana käytämme kolmea harjoitusaluetta. juoksumatto, vastus ja intensiteetti, hyödyntäen juoksumattoa, käsipainoja, step-lautoja, kahvakuulia, voimapalloja, sekä kehonpainoa. HIIT on todellinen treenaajan unelma, treeni sopii niin kuntoilijalle, urheilijalle kuin vasta-alkajallekin. Tarjoilemme kovaa treeniä, jonka teho on vertaansa vailla ja vaikuttaa vielä useita tunteja treenin päätyttyä. Pelkästään tunnin aikana on mahdollista polttaa jopa 1000kcl. Treeni parantaa suorituskykyä, kohottaa kuntoa, polttaa rasvaa ja liikkeistä riippuen parantaa myös nopeutta ja ketteryyttä.

Treenin aikana on mahdollista seurata oman treenisi tehoa MyZone-sykevyöseurannan kautta, studion seinällä olevalta näytöltä. Sykevyön saat lainaksi asiakaspalvelusta treenisi ajaksi. Sokerina pohjalla tunnin jälkeen ohjaaja antaa Sinulle viilennetyn pyyhkeen viimeistelemään treenikokemuksesi.

Pukutilamme ylittävät villeimmätkin odotukset: käytössäsi ovat laadukkaat hiustenkuivaajat ja suoristusraudat, sekä NaturalSpaFactoryn shampoot, hoitoaineet, ja saippuat. Halutessasi voit vuokrata kylpypyyhkeen meiltä ja jättää sen treenisi jälkeen pyykkikoriimme. Tarvitset mukaasi vain juomapullon ja treenivarusteet.

Sijainti

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Tampellan Heimo Oy / TRIB3 Bootcamp

Yhteystiedot

https://trib3.fi/tampere/

Club manager Roosa Nuorala, p. 050 310 4435