Pyrkivä Gymnasticsin Unelmien temppupäivä

Tapahtumapaikka: Liikuntakeskus Alfa, Pikkis-sali

Aika: 10.05.2019 klo 17:00 - 18:30

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

Unelmien temppupaiva

Tervetuloa liikkumaan!

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen 10.5. Millainen on sinun unelmiesi liikuntapäivä?

Turkulainen telinevoimisteluseura Pyrkivä Gymnastics järjestää unelmien tempputapahtuman perjantaina 10.5.2019 klo 17-18:30. Tapahtuma on maksuton ja suunnattu kaikille alle 12-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Luvassa liikunnan iloa; temppuratoja, kärrynpyöriä, kieppejä ja volttikoulua! Osallistuminen ei vaadi aiempaa voimistelu- tai urheilutaustaa.

Erillistä ilmoittautumista ei vaadita.

Lisäksi! Pyrkivä Gymnastics järjestää unelmien temppupäivän päiväkotiryhmille 10.5. klo 9-14! Tapahtuma järjestetään Pyrkivä Gymnasticsin Pikkis-salissa (Raunistulantie 15 A). Luvassa hauskoja liikuntaleikkejä ja temppuratoja. Tapahtuma on maksuton. Yksi liikuntaosuus kestää 45 minuuttia. Varaa aikasi: varaukset.pyrkivagymnastics@gmail.com

Sijainti

Saapumisohjeet

Osoite: Raunistulantie 15 A, Turku. Pikkis-sali

Raunistulantieltä käännytään oikealle ennen Liikuntakeskus Alfan rakennusta. Ajetaan mäki ylös asti parkkipaikalle, lasinen ovi sijaitsee heti talon kulman takana. Ovelta suora näköyhteys Pikkis-saliin.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Pyrkivä Gymnastics ry

Yhteystiedot

Sähköposti: pyrkiva.gymnastics@gmail.com

Puh: 045 605 6685

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Pyrkivä Gymnastics
Lisätietoja

Varaa mukaan joustavat sisäliikuntavaatteet ja vesipullo. Salissa liikutaan joko paljain jaloin tai sukilla. Huom! Salissa ei ole varsinaista pukuhunetta, joten vaatteet kannattaa vaihtaa jo kotona.

Salin ulkopuolella runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.