PORRAS- JA ULKOTREENIPÄIVÄ AURINKOLAHDESSA

Tapahtumapaikka: Aurinkolahti, Uutelan Kanava, Lohikallionranta

Aika: 10.05.2019 klo 10:00 - 14:00

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

PORRAS JA ULKOTREENIPAIVA AURINKOLAHDESSA 10.5.2019

TERVETULOA JÄLKIPOLTON PORRAS- JA ULKOTREENIPÄIVÄÄN AURINKOLAHDEN MERELLISIIN MAISEMIIN UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄNÄ 10.5.2019 - HELSINKI!

OHJELMA (muokattu 25.4.2019)

10:00-11:00 Porrastreeni / Stairs workout – Anna M.

11:30:12:30 Kiertoharjoittelu / Cross-training – Olli V.

13:00-14:00 Porrastreeni / Stairs workout – Anna M.

KENELLE SOPII: Kaikki päivän treenit sopivat kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille liikkujille. Treeneissä sekä tehoa että liikelaajuutta jokainen voi säädellä itse. Liikkeistä löytyy vaihtoehdot aloittelijoista kokeneempiin. Tervetuloa liikkumaan työkavereiden, ystävien tai vaikkapa koko perheen voimin! Toteutamme yrityksille ja työyhteisöille Unelmien liikuntapäivän tapahtumia myös yksityisesti. Jos haluat meidät liikuttamaan sinua ja työtovereitasi, olethan yhtydessä olli@jalkipoltto.com.

HINTA: 5 EUR (sis. alv 24%) per treeni. Maksetaan paikanpäällä (käteinen, sähköinen kuitti).

MISSÄ: Aurinkolahdessa Uutelan kanavan varressa, liikuntakenttien vieressä, Lohikallionranta 30

KESTO: Jokainen treeni kestää 60 min lämmittelyineen ja jäähdyttelyineen

MITÄ TREENIPÄIVÄ TARJOAA: Portaissa ja ulkona treenaaminen tuo vaihtelua perinteiselle kävely- tai juoksulenkille, jumpalle tai kuntosalitreenille.

PORRASTREENI on interval-tyyppinen harjoitus, jossa syke vaihtelee nopeasti kehittäen hapenottokykyä. Porrastreeni kehittää myös erityisesti jalkojen voimaa, lihaskestävyyttä, lihasten kimmoisuutta ja räjähtävyyttä.

KIERTOHARJOITTELU puolestaan kehittää koko kehon lihaskuntoa ja -kestävyyttä sekä kehonhallintaa. Treenissä hyödynnetään sekä oman kehon painoa että lisäpainoja.

KEHONHUOLTO & LIIKKUVUUS koostuu koko kehoa aktivoivista liikkuvuusharjoitteista sekä dynaamisia venytyksistä. Se yhtä tärkeää siinä missä kestävyyden kohottaminen ja lihasvoimaharjoittelukin. Liikkuvuustreeni ehkäisee vammoja ja kiputiloja sekä korjaa kehon virheasentoja parantaen ryhtiä ja tasapainoa.

TOIVEENA ILMOITTAUTUMINEN tällä tapahtumasivulla https://www.facebook.com/events/2314010962257815/ mutta mukaan saa tulla lyhyelläkin varoitusajalla vaikka tukka pystyssä ja suoraan sängystä!

SÄÄVARAUS: turvallisuussyistä siirrymme portaista tasamaalle kaatosateen yllättäessä, mutta pikku tihkusade ja kovakaan tuuli ei treeni-iloamme lannista portaissa eikä tasamaalla!

VARUSTEET: ulkotreenivaatteet ja HANSIKKAAT (jonkun verran liikutaan kädet maassa), hyvät kengät ja vesipullo.

KEITÄ OLEMME: https://www.jalkipoltto.com

Liittymällä JÄLKIPOLTTO-TREENIT-ryhmään saat ensimmäisenä tiedon tulevista treeneistämme ja tapahtumistamme. LINKKI RYHMÄÄN: https://www.facebook.com/groups/277565156197518/

Ystävällisesti tiedoksi: Asiakas harjoittelee omalla vastuullaan, ja hänen tulee konsultoida omaa lääkäriään, mikäli lääkityksellä, kehon vammoilla tai sairauksilla on vaikutusta harjoitteluun. Jälkipoltto Oy:llä on pakolliset kuntovalmentajavakuutukset. Asiakkaalla on omat tarvittavat vakuutukset.

unelmienliikuntapäivä #jälkipoltto #työhyvinvointi #liikunta #aktiivisuus #porrastreeni #ulkotreeni #kiertoharjoittelu #kehonhuolto #helsinki

Sijainti

Saapumisohjeet

Tapahtumapaikalle pääsee yhtä kätevästi joko autolla, polkupyörällä tai julkisilla hyppäämällä Vuosaareen menevään metroon ja siitä yhdysbussi numeroon 90. Hyppää pois Aurinkotuulenkadun pysäkillä ja tule nauttimaan liikunnan ilosta merellisissä maisemissa!

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Jälkipoltto Oy

Yhteystiedot

Jälkipoltto Oy Olli Väätäinen olli@jalkipoltto.com +358440755664 https://www.jalkipoltto.com

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Verkkosivu
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen viimeistään 10. toukokuuta 2019
Ilmoittautumisohje

TOIVEENA ILMOITTAUTUMINEN tällä tapahtumasivulla https://www.facebook.com/events/2314010962257815/ mutta mukaan saa tulla lyhyelläkin varoitusajalla vaikka tukka pystyssä ja suoraan sängystä!