Porrastreeni aloittelijoille

Tapahtumapaikka: Kuparivuori

Aika: 10.05.2019 klo 18:30 - 19:30

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

Porrastreeni 2

Monipuolinen porrastreeni on ilmainen ja tehokas tapa kohentaa kuntoa ja samalla nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Tule kokeilemaan aloittelijoille suunnattu monipuolinen koko kropan treeni Naantalin Kuparivuoren portaisiin, jotka laskeutuvat meren rannalle. Saat paljon vinkkejä omiin treeneihisi tai jos innostut treenaamaan porukassa, voit jatkossa osallistua HELMI-treenien porras- ja mäkitreeneihin.

Osallistuessasi Unelmien liikuntapäivänä ilmaiseen porrastreeniin, saat halutessasi 20% alennusta HELMI-treenien 10-kerran treenikortista. Kysy myös TOUKOKUUN TREENITARJOUKSESTA (39e / 12 treeniä).

Ota mukaan juomapullo. Jos ilma on viileä, kannattaa ottaa mukaan ylimääräinen takki, jonka voit riisua treenin ajaksi.

Toiveena olisi ilmoittautuminen Facebookin tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/367682100513460/ tai sähköpostitse helmifiilis@gmail.com

Treenejä on mukavampi suunnitella, kun tietää osallistujamäärän suunnilleen. Halutessasi voit kuitenkin saapua paikalle myös ilman ilmoittaumista.

Tervetuloa!

Sijainti

Saapumisohjeet

Jos saavut autolla, niin jätä auto Kuparivuoren jäähallin parkkipaikalle. Jatka kävellen tietä pitkin meren suuntaan noin 100m, minkä jälkeen käänny oikealle hiekkatielle, jossa kyltti viittaa Naantalin vanhaan kaupunkiin. Jatka hiekkatietä noin 100m, minkä jälkeen käänny vasemmalle meren suuntaan. Siitä noin 20m päässä näet meren rannalle laskeutuvat portaat.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

HelmiFiilis

Yhteystiedot

helmifiilis@gmail.com