Familjedag i naturen

Tapahtumapaikka: Gesterby skola

Aika: 10.05.2019 klo 17:30 - 18:30

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

skogen

Kom med på lek och skoj i skogen! Vi startar vår serie på allt som allt fyra Familjedagar i naturen på Drömmarnas motionsdag. Det första evenemanget är i Kyrkslätts centrum, Gesterby. Man kan faktist njuta av naturen och skogen helt i centrum av Kyrkslätt. I skogen väntar alltid nya äventyr, både för små och stora. Vi leker, hittar nya stigar och bekantar oss med naturen. Så kom hela familjen, föräldrar, mor och farföräldrar ja alla är välkomna. Familjedagen är speciellt riktat mot barn i åldern 3-8 år men det finns inga åldersgränser. Som ledare för evenemangen fungerar Anna Ojapalo.

Övriga Familjedagar i naturen: sö 9.6. Linlo, kl 16-17 sö 18.8. Meiko, kl 16-17 sö 15.9. Bakskogen i Veikkola, kl 16-17 Mer info om dessa hittar du på vår Facebook-sida: https://www.facebook.com/folkhalsanikyrkslatt/.

Du kan också få mer info genom att e-posta oss på folkhalsanikyrkslatt@gmail.com.

Sijainti

Saapumisohjeet

Vi träffas vid Gesterby skolas parkeringsplats.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Folkhälsan i Kyrkslätt

Yhteystiedot

https://www.folkhalsan.fi/foreningar/foreningar-i-nyland/folkhalsan-i-kyrkslatt/

Tapahtuma tehdään yhdessä seuraavien tahojen kanssa:

http://sporzz.net/

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Folkhälsan i Kyrkslätt Facebook
Lisätietoja

Evenemanget är gratis då en vuxen familjemedlem är medlem i Folkhälsan i Kyrkslätt. För icke-medlemmar är priset 20€/familj. Om du inte ännu är medlem går det bra att bli det och få det billigare priset. Medlemsavgiften är endast 8€ per år. Medlem kan du bli här: https://www.folkhalsan.fi/foreningar/foreningar-i-nyland/folkhalsan-i-kyrkslatt/

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen viimeistään 9. toukokuuta 2019
Ilmoittautumisohje

Anmäl hur många från er familj som deltar med att sända en e-post till folkhalsanikyrkslatt@gmail.com. Meddela om ni är medlemmar i föreningen (vem i familjen är medlem).