Pormestarin porrashaaste

Tapahtumapaikka: Helsingin Tuomiokirkko

Aika: 10.05.2019 klo 13:00 - 16:00

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

cathedral 688177 1920

Pormestari haastaa Unelmien liikuntapäivänä Helsingin kaupungin työntekijät ja kaupunkilaiset liikkumaan yhdessä Tuomiokirkon rappusille. Tervetuloa mukaan iloiseen, matalan kynnyksen liikuntahetkeen klo 13:00!

Porrashaasteeseen osallistuminen Senaatintorilla ei vaadi liikuntavarusteita, vaan sen voi suorittaa normaaleissa arkivaatteissa. Haasteella korostetaan jo vähäisen arkiliikkumisen merkitystä hyvinvointia ylläpitävänä tekijänä. Puolen tunnin mittaisen haasteen aikana on mahdollisuus saada vinkkejä ja neuvoja liikkumiseen myös liikunnanohjaajilta.

Haasteen jälkeen ohjelma jatkuu Tuomiokirkon portailla Helsingin liikuntapalveluiden ohjaaman porrastreenin merkeissä. Porrastreenit alkavat klo 13:30 ja niitä järjestetään puolen tunnin välein aina klo 16:00 asti. Tervetuloa mukaan ohjattuun matalan kynnyksen porrastreeniin!

HelsinkiLiikkuu #unelmienliikuntapäivä

Sijainti

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Helsingin kaupunki

Yhteystiedot

Minna Paajanen p. 040 726 2623 minna.paajanen@hel.fi

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Helsingin Liikkumisohjelma
Lisätietoja

Helsingin kaupunki on käynnistänyt liikkumisohjelman, jonka myötä liikkuminen on nostettu kaupungin toiminnan keskiöön. Helsingin kaupunki haluaa kääntää kymmenillä toimenpiteillä kehityskulun, joka on tehnyt liikkumattomuudesta keskeisen hyvinvointia murentavan tekijän. Tavoitteena on palauttaa liikkuminen helpoksi ja luontaiseksi osaksi jokapäiväistä elämää. Unelmien liikuntapäivänä 10. toukokuuta Helsingistä tehdään koko valtakunnan liikkumisen keskipiste.