Parkour & Freerunning Friday

Tapahtumapaikka: Gymi Kirkkonummi

Aika: 10.05.2019 klo 16:00 - 18:00

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

TopiasParkour Gymi2

Unelmien liikuntapäivän kunniaksi Gymi Kirkkonummella järjestetään Parkour & Freerunning Friday. Tervetuloa parkouraamaan ja treenaamaan temppuja - omaan tahtiin ja jokainen omalla tasollaan! Tapahtuma on perjantaina 10.5. klo 16-18 - vinkkejä antamassa Veeti Nurmi, itsekin temppuilun mestari, innokas freerunneri. Tapahtuma sopii kaikille yli 10-vuotiaille (10-99v) nuorille ja aikuisille. Treenin tulee olla hauskaa - sitä se on Gymillä!

onneksieiolepakkourheilla

Tapahtuman hinta 10€ / osallistuja. Varmista paikkasi tekemällä ilmoittautuminen ennakkoon Gymin kotisivuilla www.gymi.fi Valitse tapahtumat => Parkour & Freerunning Friday -kertamaksu => ajankohta (kevätkausi). Maksu tapahtuu netissä ilmoittautumisen yhteydessä. Myös paikan päällä voi hoitaa ilmoittautumisen ja maksun, mikäli tilaa vielä on.

Tervetuloa!

Sijainti

Saapumisohjeet

Parkkipaikkoja löytyy ihan oven vierestä. Paikalle pääsee myös helposti julkisilla (juna ja bussit). Katso ohjeet reittioppaasta: https://reittiopas.hsl.fi/

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Gymi Kirkkonummi

Yhteystiedot

info.kirkkonummi@gymi.fi, 040 128 3551, www.gymi.fi

Tapahtuma tehdään yhdessä seuraavien tahojen kanssa:

http://gymi.fi/

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Verkkosivu
Lisätietoja

Tapahtuman hinta 10€ / osallistuja. Varmista paikkasi tekemällä ilmoittautuminen ennakkoon Gymin kotisivuilla www.gymi.fi

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen viimeistään 10. toukokuuta 2019
Ilmoittautumisohje

Valitse tapahtumat => Parkour & Freerunning Friday -kertamaksu => ajankohta (kevätkausi). Maksu tapahtuu netissä ilmoittautumisen yhteydessä. Myös paikan päällä voi hoitaa ilmoittautumisen ja maksun, mikäli tilaa vielä on.