Unelmien liikuntapäivä Kostia Areenalla

Tapahtumapaikka: Kehätie 1

Aika: 10.05.2019 klo 17:00 - 20:00

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

kostia areena 02

Unelmien liikuntapäivä Kostia Areenalla ja skeittiparkissa

Pälkäneen kunta kutsuu kaikki juhlimaan Kostia Areenan Vuoden Liikuntapaikka 2019-palkintoa Unelmien Liikuntapäivänä 10.5.2019. Areenalla vietetään tuolloin avoimien ovien päivää klo 17-20. Kuntosalilla laiteopastusta tasatunnein klo 17 ja 18 alkaen. Liikuntasaleissa koripallon ja salibandyn toimintapisteet klo 17-19 sekä temppurata alle kouluikäisille klo 17-18 ja akrobatiaa alakouluikäisille klo 18-19. Luja-salissa on mahdollisuus kokeilla sulkapalloa. Illan päättää kehonhuolto-tuokio (45 min), joka on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Varaa mukaan oma jumppa-alusta. Tervetuloa mukaan mahdollisimman suurella joukolla ja haasta mukaan myös ystäväsi!

Lisäksi klo 19 jaetaan #ilovepälkäne-positiivisuuskampanjan arvonnan voittajalle arvontapalkinto. Kunta tarjoaa paikalle saapuneille pientä purtavaa. Kahvila Tauko palvelee asiakkaita illan ajan.

Skeittiparkilla huippuskeittaajat Joose Korkka ja Ville Nieminen näyttämässä temppuja, opastamassa jaesittelemässä lajia!

Aikataulu: klo 17 alakoululaiset, Game of S.C.O.O.T, klo 18 yläkoululaiset ja sitä vanhemmat, Game of S.K.A.T.E. Tavarapalkinnot tarjoaa Windmill Skateco. Vapaata skuuttausta, skeittausta ja bmx-pyöräilyä hyvällä fiiliksellä!

Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan Kostia Areenan Facebook-sivulla.

Tervetuloa mukaan!

Sijainti

Saapumisohjeet

Lahdentieltä (vt 12) kääntyminen Keskustielle, josta Kehätielle.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Pälkäneen kunta, liikunta- ja nuorisopalvelut

Yhteystiedot

Petri Ketola p. 040 5808270, petri.ketola@palkane.fi

Tapahtuma tehdään yhdessä seuraavien tahojen kanssa:

www.palkaneenluja-lukko.net