PopUp ratsastustunnit

Tapahtumapaikka: Ratsastuskeskus Lupis

Aika: 10.05.2019 klo 12:00 - 16:00

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

Hevosala #yhdessä esillä!

Ratsastuskeskus Lupis on mukana tapahtumassa järjestämällä PopUp ratsastustunnit perjantaina 10.5. klo 12-16. Tarjous! UUSILLE asiakkaille päivänhintaan 10,50 eur ‼️ Tee käyttäjätunnus ja varaa paikka HOPOTIN kautta https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis (Hopotissa myös lisäinfoa 'vanhoille' asiakkaille tunnin varaamisesta).

Tapahtuman kesto on klo 12-16. Voit tulla myös ihan vain seuraamaan tunteja, tutustumaan hevosiin, toimintaan ja tiloihin. Talli- ja esittelykierrokset pyörivät tapahtuman ajan, mehu- ja kahvitarjoilu.

Sijainti

Saapumisohjeet

Osoite: Niemenmutka 39, 74840 Koppeloharju (Kiuruvesi)

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Ratsastuskeskus Lupis

Yhteystiedot

Niemenmutka 39 :: 74840 Koppeloharju (Kiuruvesi) P. 040 127 3771 info@ratsastuskeskuslupis.fi https://www.ratsastuskeskuslupis.fi/

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Verkkosivu
Lisätietoja

Ratsastustunneille osallistuminen on maksullista ja tunneille on erillinen ennakkoilmoittautuminen: https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis Ratsastustunnit järjestetään maneesissa tai kentällä. Muutoin tapahtuma on ilmainen, voit seurata ratsastustunteja tai osallistua tallikierroksille. Mehu- ja kahvitarjoilu.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen viimeistään 9. toukokuuta 2019
Ilmoittautumisohje

Ratsastustunneille ennakkoilmoittautuminen: https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.