Kesätreenit 2019

Tapahtumapaikka: Keskustan (Kalliolaakson) kuntorata

Aika: 10.05.2019 klo 17:00 - 18:00

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

kesaetreeni2019

Kesätreenit sisältävät "crossfit"tyyppistä treeniä, eli lihaskuntoa, kestävyyttä, nopeutta ja notkeutta kehittävää harjoittelua. Harjoitus on skaalattavissa sopivaksi sekä aloittelevalle että tottuneelle liikkujalle. Esim. juoksua harrastavalle erittäin hyvä lisä viikko-ohjelmaan!

Sijainti

Saapumisohjeet

Pysäköinti pururadan parkkipaikalle, kokoonnumme parkkipaikan ääreen ja aloitamme treenin kaikki yhdessä klo 18. Olen itse paikalla noin 17.30, mikäli haluat tulla kysymään päivän treenistä tai muuten juttelemaan.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Liikunta & Hyvinvointi ILO

Yhteystiedot

TIEDUSTELUT, ILMOITTAUTUMISET: Liikunta & Hyvinvointi ILO, Sari Dahlsten. http://www.liikuntahyvinvointiilo.com tai facebookissa https://www.facebook.com/liikuntahyvinvointiilo

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Verkkosivu
Lisätietoja

Unelmien liikuntapäivän Kesätreeni on kaikille avoin tutustumiskerta varsinaisiin Kesätreeneihin. Ei pakollista ilmoittautumista, mutta käy mieluusti ruksimassa itsesi mukaan Facebook-sivullani tapahtumissa. Näin tiedän paljonko väkeä on tulossa ja osaan suunnitella treenin ryhmäkoon mukaisesti. Treenaamme ulkona, joten säänmukainen vaatetus.