Yrityksellenne hyvää oloa Hyveeltä!

Tapahtumapaikka: Hyve - Wellness & Training Services Oy

Aika: 10.05.2019 klo 11:00 - 15:00

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

Liikuntapaeivae2

Unelmien Liikuntapäivä 10.5. perjantaina!

Liikkuminen parantaa työkykyä, tukee palautumista ja lisää yhteisöllisyyttä työpaikoilla. Me Hyveellä haluamme että työyhteisönne voi hyvin.

Tarjoamme kattavan kuntoharjoitusalueen, upeat toiminnallisen harjoittelun tilat, erilliset voimaharjoittelutilat ja huippuluokan ammattitaitoiset valmennus ja terveyspalvelut.

Unelmien liikuntapäivänä mahdollistamme Yrityksellenne hyvää oloa. Voitte varata valmentajiltamme kolmesta osiostamme Teitä kiinnostavan harjoituksen tasatunnein klo; 11.00 12.00 13.00 14.00

Toiminnallisuus - Toiminnallisuuden ryhmäliikuntatunneilla kehität liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä vahvistat ryhtilihaksia. Mobility, fysiocore, optimointi ja rullaustunnit kuuluvat tähän kategoriaan.

Voima - Tunneilla yhdistellään monipuolisesti välineillä, sekä omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Tutuiksi tulevat niin maastavedot, kyykyt, punnerrukset kuin leuanvedotkin. Voima Ylä -tunnin pääpaino on ylävartalon lihaksien voiman kehittämisssä, kun taas Voima Ala -tunnilla painotus on alavartalon lihaksissa. Voima Koko -tunti yhdistää nämä edelliset kun taas Voima yhdistelmä -tunti haastaa lihaskestävyyttäsi erilaisilla HIIT-harjoitteilla.

Kunto - Kestävyystunti, jossa yhdistetään myös lihaskuntojaksoja. Harjoittelualueena toimii valtakunnan kattavin ja erittäin laadukas kuntoharjoittelualue. Tunneilla hyödynnetään Polarin sykeseurantajärjestelmää.

Valitkaa yhdessä työporukallenne sopivin tunti ja ilmoittautukaa mukaan. Tunnit sopivat kaiken kuntoisille liikkujille.

Sijainti

Saapumisohjeet

Kauppakeskus Veska, 2kerros.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Juho Nousiainen, Pasi Keskumäki

Yhteystiedot

Juho Nousiainen 0414351518 Pasi Keskumäki 0505121674