Metsäkävely miniaasien kanssa

Tapahtumapaikka: Hevostoiminta Valkas

Aika: 10.05.2019 klo 16:30 - 18:30

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

20180510 1129511

Lähdemme porukalla metsäretkelle suloisten välimeren miniaasien Röllin ja Callen kanssa. Etenemme rauhalliseen tahtiin hiekkateitä ja metsäpolkuja pitkin ja jokainen saa halutessaan vuorollaan taluttaa miniaasia. Pysähdymme puolimatkassa syömään pienet eväät. Metsäretken kesto on noin kaksi tuntia. Kävelymatka on yhteensä noin 4 kilometriä. Varusteiksi tarvitset sään mukaisen vaatetuksen sekä hyvät kävelykengät. Me tarjoamme retkeläisille pientä herkuteltavaa, mutta omia eväitä voi ottaa mukaan.

Osallistujien on pystyttävä itsenäisesti kävelemään metsämaastossa pääosin hiekka/metsäteitä pitkin (suositus vähintään 6 v.). Aiempaa kokemusta aasien kanssa toimimisesta ei tarvita. Mukaan mahtuu max. 20 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varapaikkoja voi kysellä vielä edellisenä päivänä klo 18 asti. Osallistujat osallistuvat omalla vastuullaan (tapahtumalla ei ole vakuutusta järjestäjän puolesta).

Sijainti

Saapumisohjeet

Metsäkävely aloitetaan Hevostoiminta Valkkaan tallilta osoitteessa Tevännön pikatie 191, Loppi. Huom! Karttaohjelmat näyttävät joskus osoitteen hieman sivuun pihatiestämme, joten käänny pihatielle ennen isoja punaisia halleja aasiopasteen kohdalta (kohdassa myös numerokyltti 191). Seuraa pihalla aasiopasteita ja P-merkkejä. Kokoonnumme parkkipaikalla.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Hevostoiminta Valkas

Yhteystiedot

040 4123 725 / Satu hevostoimintavalkas(at)gmail.com http://www.hevostoimintavalkas.com Facebook: Hevostoiminta Valkas

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Verkkosivu
Lisätietoja

Tapahtumalla on säävaraus. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan ilmoittautuneille viimeistään edellisenä päivänä.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen viimeistään 7. toukokuuta 2019
Ilmoittautumisohje

Sitova ennakkoilmoittautuminen ti 7.5. mennessä sähköpostilla hevostoimintavalkas@gmail.com. Kerro ilmoittautuessa osallistujien määrä ja ikä. Mukaan mahtuu max. 20 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varapaikkoja voi kysellä vielä edellisenä päivänä klo 18 asti.