Ylösalasjumppa - verenkiertoa aivoihin!

Tapahtumapaikka: Gymi & Gymi Furniture

Aika: 10.05.2019 klo 7:00 - 23:30

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

IMG 3808

Gymi & Gymi Furniture järjestää unelmien liikuntahetken juuri siellä, missä sinä olet ja juuri silloin kun haluat. Ja vaikka sitten uudemman kerran myöhemmin, jos oikein innostut. Meidän etäjumpassa halutaan laittaa aivojen verenkierto liikkeelle, joten olemme paljon pää alaspäin. Samalla kehitetään kehonhallintaa ja tasapainotaitoja.

Laitamme videon Gymi Furnituren facebook-sivulle Unelmien liikuntapäivänä klo 7 Suomen aikaa. Lähetys tapahtuu Tukholmasta, missä kello tuolloin aamukuusi. Video on kuitenkin nähtävissä FB-sivulla koko päivän ajan (ja sen jälkeenkin), joten voit valita, mihin aikaan jumppaat kanssamme.

Jos käytössäsi on puolapuut, voimistelurenkaat tai ilmajoogaliina, niin aivan mahtavaa, mutta ilmankin pärjäät. Ole juuri siellä, missä olet - sisällä tai ulkona - ja ota puhelin tai muu laite esille ja avaa Gymi Furnituren FB-sivu. Jumppaa meidän kanssa - missä ikinä oletkin.

t. Christina & Lilli Nurmi https://www.facebook.com/gymifurniture/

Sijainti

Saapumisohjeet

Ole siellä missä oletkin ja avaa Gymi Furnituren Facebook-sivu: https://www.facebook.com/gymifurniture/ Jumppaa meidän kanssa!

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Gymi & Gymi Furniture

Yhteystiedot

shop@gymi.fi, http://gymi.fi/

Tapahtuma tehdään yhdessä seuraavien tahojen kanssa:

http://gymi.fi/kalusteet/