Ulko- ja porrastreenipäivä Aurinkolahdessa

Tapahtumapaikka: Muscle Piitsi Aurinkolahti

Aika: 10.05.2020 klo 9:00 - 14:00

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

Unelmien liikuntapaeivae 2020

TERVETULOA JÄLKIPOLTON PORRAS- JA ULKOTREENIPÄIVÄÄN AURINKOLAHDEN MERELLISIIN MAISEMIIN MUSCLE PIITSILLE UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄNÄ 10.5.2020!

OHJELMA:

09:00-10:00 JÄLKIPOLTTO Porrastreeni

10:15-11:15 JÄLKIPOLTTO Kiertoharjoittelu

12:00-13:00 JÄLKIPOLTTO Piitsi-HIIT

13:00-14:00 JÄLKIPOLTTO Keppitreeni

KENELLE SOPII:

Kaikki päivän treenit sopivat kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille liikkujille. Treeneissä sekä tehoa että liikelaajuutta jokainen voi säädellä itse. Liikkeistä löytyy vaihtoehdot aloittelijoista kokeneempiin. Tervetuloa liikkumaan työkavereiden, ystävien tai perheen kanssa!

MITÄ TREENIPÄIVÄ TARJOAA?

Portaissa ja ulkona treenaaminen tuo vaihtelua perinteiselle kävely- tai juoksulenkille, jumpalle tai kuntosalitreenille. Ulkona luonnon läheisyydessä liikkumisen terveysvaikutuksissa ei ole yliannostuksen vaaraa!

TREENIKUVAUKSET:

JÄLKIPOLTTO Porrastreeni Porrastreeni on interval-tyyppinen harjoitus, jossa syke vaihtelee nopeasti kehittäen hapenottokykyä. Porrastreeni kehittää erityisesti jalkojen, mutta myös koko kehon, voimaa, lihaskestävyyttä, lihasten kimmoisuutta ja räjähtävyyttä.

JÄLKIPOLTTO Kiertoharjoittelu Kiertoharjoittelu puolestaan kehittää koko kehon lihaskuntoa ja -kestävyyttä sekä kehonhallintaa. Treenissä hyödynnetään sekä oman kehon painoa että lisäpainoja.

JÄLKIPOLTTO Piitsi-HIIT Piitsi-HIIT/LIIT on JÄLKIPOLTTO Porrastreenin tasamaalla toteutettava vastine. Se on interval-tyyppinen kehonpainotreeni, jossa syke vaihtelee nopeasti kehittäen hapenottokykyä. Harjoitus tehdään pelkästään oman kehon painolla. Se kehittää koko kehon voimaa, lihaskestävyyttä, liikehallintaa ja tasapainoa.

JÄLKIPOLTTO Keppitreeni Keppitreeni on monipuolinen koko kehoa vahvistava ja huoltava harjoitus. Treeni koostuu kepin avulla tehtävistä liikkuvuusharjoituksista, dynaamisista venytyksistä sekä liikehallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävistä liikkeistä. Liikkuvuusharjoittelu on yhtä tärkeää siinä missä kestävyyden kohottaminen ja lihasvoimaharjoittelukin. Liikkuvuustreeni ehkäisee vammoja ja kiputiloja sekä korjaa kehon virheasentoja parantaen ryhtiä ja tasapainoa.

HINTA:

10 EUR (sis. alv 24%) per treeni tai koko päivä 25 EUR (sis. alv 24%). Maksetaan paikanpäällä (käteinen, sähköinen kuitti). Yrityksille ja yli 10 hengen ryhmille laskutusmahdollisuus.

MISSÄ:

Aurinkolahdessa Muscle Piitisillä Uutelan kanavan varressa, liikuntakenttien vieressä, Lohikallionranta 30 & Urheilukalastajankuja 1.

KESTO:

Jokainen treeni kestää 60 min lämmittelyineen ja jäähdyttelyineen.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIETOJA:

Toiveena ilmoittautuminen tapahtumasivulla tai olli@jalkipoltto.com, mutta mukaan saa tulla lyhyelläkin varoitusajalla vaikka tukka pystyssä ja suoraan sängystä!

YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE:

Toteutamme yrityksille ja työyhteisöille säännöllistä (ryhmä)liikuntaa sekä liikuntatapahtumia myös yksityisesti. Jos haluat meidät liikuttamaan sinua ja työtovereitasi, olethan yhtydessä olli@jalkipoltto.com - 0440755664. Tutustu lisää: https://jalkipoltto.com/yrityksille

MUSCLE PIITSI:

Muscle Piitsiltä löydät kattavat liikuntapalvelut yksilöille, ryhmille ja yrityksille. Tuomme monipuolisen ohjatun harjoittelun lähelle kotiasi, kaupunkiympäristöön ja lähiluontoon merellisessä Helsingissä. Valikoimaan kuuluu ulko- ja porrastreenejä, luontoliikuntaa, yksilö- ja pienryhmävalmennusta sekä erilaisia liikuntatapahtumia. Treeneissämme ei aloituskynnystä ole, ja niihin ovat kaikki tervetulleita! Tutustu lisää: https://jalkipoltto.com/musclepiitsi

KEITÄ OLEMME: jalkipoltto.com

YSTÄVÄLLISESTI TIEDOKSI:

Liittymällä JÄLKIPOLTTO-TREENIT-ryhmään saat kaiken ajantasaisen tiedon liittyen tarjontaan, aikatauluihin ja sisältöihin. LINKKI RYHMÄÄN: https://www.facebook.com/groups/jalkipoltto

  • Asiakas harjoittelee omalla vastuullaan, ja hänen tulee konsultoida omaa lääkäriään, mikäli lääkityksellä, kehon vammoilla tai sairauksilla on vaikutusta harjoitteluun. Jälkipoltto Oy:llä on pakolliset kuntovalmentajavakuutukset. Asiakkaalla on omat tarvittavat vakuutukset.

HUOMISEN HYVINVOINTI RAKENTUU TÄMÄN PÄIVÄN VALINNOISTA https://jalkipoltto.com

Sijainti

Saapumisohjeet

Metro: Vuosaari Bussi nro 90: Aurinkotuulenkadun pysäkki Kävely n. 100 m

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Jälkipoltto Oy - Muscle Piitsi

Yhteystiedot

Jälkipoltto Oy | https://jalkipoltto.com/ Muscle Piitsi | https://jalkipoltto.com/musclepiitsi

Olli Väätäinen | olli@jalkipoltto.com | 0440755664 Anna Mäkelä | 0505477224