Kokkola City Run

Tapahtumapaikka: Kauppatori Kokkola

Aika: 10.05.2019 klo 17:00 - 22:00

Jaa tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

cityrun logo 2019

Kävele, hölkkää tai juokse 6 km ilman aikaa tai 6 km/10 km/puolimaraton ajanotolla. Tapahtumaan voit osallistua yksin, perheen, työporukan tai kaveriporukan kanssa. Reitit kulkevat Kokkolan Kauppatorilta Vanhan kaupungin kautta merenrantaan ja takaisin.

Sijainti

Saapumisohjeet

Suosittelemme, että tapahtumaan tulijat jättävät auton Kokkolan Urheilutalon ja Uintikeskus VesiVeijarin väliselle parkkipaikalle. Myös Kaupungintalon parkkipaikalla on jonkin verran tilaa. Lisäksi parkkitilaa löytyy Halpa-Hallin, Chydenia kauppakeskuksen ja linja-autoaseman parkkipaikoilta. Huomioikaa parkkihallien aukioloajat! Polkupyörä on muuten erinomainen liikkumisväline liikuntatapahtumaan.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry

Yhteystiedot

Risto Ala-Korpi, 040-511 7360, risto.ala-korpi@kepli.fi Keplin toimisto, 0440-916 080, toimisto@kepli.fi

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Verkkosivu
Lisätietoja

Osallistumismaksu 6 km ilman ajanottoa 42 euroa Osallistumismaksu 6 km, 10 km tai puolimaraton ajanotolla 47 euroa Erityisryhmäläiset (koululaiset, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät jne.) 15 euroa Perhetarjous (2 aikuista ja 2 lasta) yhteensä 80 euroa

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen viimeistään 18. huhtikuuta 2019
Ilmoittautumisohje

Ilmoittautuminen: https://www.kepli.ingo.fi. Perheilmoittautumisen tekijä: tee ryhmäilmoittautuminen (vaatii ilmaisen rekisteröinnin). Käytä ryhmän nimessä perheen sukunimeä, esim. Team Laitinen. Tee ilmoittautuminen loppuun ja valitse maksutavaksi lasku. Lähetämme laskun s-postilla perhehinnalla.