Metsäretki miniaasien kanssa

Tapahtumapaikka: Hevostoiminta Valkas

Aika: 10.05.2018 klo 10:00 - 12:30

Tapahtuman kuvaus

IMG 55971

Lähdemme porukalla metsäretkelle suloisten välimeren miniaasien kanssa. Etenemme rauhalliseen tahtiin hiekkateitä ja metsäpolkuja pitkin ja jokainen saa halutessaan vuorollaan taluttaa miniaasia. Pysähdymme puolimatkassa syömään pienet eväät. Metsäretken kesto on noin kaksi tuntia. Kävelymatka on yhteensä noin 4. Varusteiksi tarvitset sään mukaisen vaatetuksen sekä hyvät kävelykengät.

Sijainti

Saapumisohjeet

Paikalle ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla. Omilla autoilla tuleville ohjeet nettisivuilla https://www.hevostoimintavalkas.com/yhteystiedot/

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Hevostoiminta Valkas

Yhteystiedot

040 4123 725 / Satu Valkas hevostoimintavalkas(at)gmail.com Facebook: Hevostoiminta Valkas www.hevostoimintavalkas.com

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Hevostoiminta Valkas
Lisätietoja

Osallistujien on pystyttävä itsenäisesti kävelemään epätasaisessa metsämaastossa (vähintään yli 6 v.). Mukaan mahtuu max. 15 henkilöä. Aiempaa kokemusta aasien kanssa toimimisesta ei tarvita.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen viimeistään 8. toukokuuta 2018
Ilmoittautumisohje

Ilmoittautuminen etukäteen 8.5. mennessä joko sähköpostilla hevostoimintavalkas(at)gmail.com tai Facebookissa Hevostoiminta Valkas sivun kautta. Retkelle mahtuu mukaan max. 15 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja voi kysellä vielä edellisenä päivänä klo 20 asti.