Unelmien liikuntapäivä Iin Hiastinhaarassa

Tapahtumapaikka: Hiastinhaaran luontopolku

Aika: 10.05.2018 klo 12:00 - 15:00

Tapahtuman kuvaus

UPLP fb event banner 12

Tervetuloa koko perheen liikunta- ja ulkoilutapahtumaan Iin Hiastinhaaran luontopolulle.

Alueella kulkee kaksi luontopolkureittiä Hiastinhaaran reitti (2 km) ja lyhyempi Patakarin reitti (0,7 km), joka sijaitsee alueen loppupäässä lintutornin ja laavupaikan ympärillä. Molemmat reitit kulkevat osin pitkospuita pitkin. Reitit soveltuvat maastoltaan lapsiperheille. Lastenvaunuja on vaikea kuljettaa reitillä.

Varaa itsellesi mukaan juotavaa ja hieman evästä myös nuotiomakkaraa. Ota mukaan kiikarit jos sinulla sellaiset ovat. Varminta on laittaa kumpparit tai vaelluskengät jalkaan.

Sijainti

Saapumisohjeet

Etelästä tullessa Iihin jatka Iijoen sillan jälkeen jolloin opaste ohjaa kohteeseen valtatie E4:ltä, kääntyen vasemmalle Kantolantien eteläisestä liittymästä, josta n. 1,5 km jälkeen kääntyy kuja vasemmalle. Kujan päässä on paikoitusalue, veneenlaskupaikka sekä lähtöpiste luontopolkualueelle. Jos tulet pohjoisesta valtatie E4:ää niin käänny oikealle Kantolantien eteläisestä liittymästä ja seuraa edellä olevia ohjeita niin saavut luontopolun lähtöpisteeseen. Kokoonnumme Hiastinhaaran luontopolun alkupisteen P-paikalle klo 12.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Lapinkävijät Owla

Yhteystiedot

Hannu Liljamo, 044-3223646, hannu.liljamo@(at)gmail.com.

Tapahtuma tehdään yhdessä seuraavien tahojen kanssa:

Haukiputaan Latu

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Verkkosivu
Lisätietoja

Lisätietoa halutessasi saat Hannu Liljamolta, 044-3223646, hannu.liljamo@gmail.com.

http://www.visitii.fi/hiastinhaara