Avoimet paintball-pelit junnuille

Tapahtumapaikka: PV Paintball

Aika: 10.05.2018 klo 10:30 - 16:00

Tapahtuman kuvaus

0028 Outside preview

AVOIMET PAINTBALL-PELIT JUNNUILLE METSÄKENTÄLLÄ.

PVP:n kentällä pelataan avoimet junnupelit helatorstaina 10.5. Päivän aikana järjestetään peräkkäin kahdet noin kahden tunnin pelit (peli 1 ja 2).

AIKATAULU: Ovet avataan klo 10.15. Pelin 1 pelaajat saapuvat paikalle. Peli 1 pelataan klo 10.30 - 12.30. Peli 2 pelataan klo 14.00 - 16.00.

Pelit on suunnattu 10-13 vuotiaille ja pelit viedään ohjatusti läpi eikä pelaajilta odoteta laisinkaan aikaisempaa kokemusta lajista. Tämä on hyvä tilaisuus tulla kokeilemaan paintballia. Peleissä käytetään ns. lite-merkkaimia, jotka ampuvat pienempiä kuulia ja siten osuma on kivuttomampi kuin tavallisilla kuulilla.

Junnuilla tulee olla oma huoltaja mukana. Avajaisten kunniaksi taukopaikalla on tarjolla pullataikinaa tikkupullan paistamista varten.

HUOM! Saman päivän aikana järjestetään kahdet pelit. Varmista, kumpaan "kattaukseen" ilmoittaudut.

HINTA: Pelipaketti 25e per henkilö sisältäen varusteet (merkkain, haalarit, maski ja valinnaiset suojaimet) ja kuulat. Maksutapoina käteinen, kortti ja Smartum liikuntasetelit.

Sijainti

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

PV Paintball

Yhteystiedot

pelaamaan@pvpaintball.fi https://www.pvpaintball.fi puh. 0405228885

Lisätietoja

Tapahtuman verkkosivu
Tapahtumasivu Facebookissa
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen viimeistään 8. toukokuuta 2018
Ilmoittautumisohje

Ilmoittautua voit Facebookin tapahtumasivun kautta kommentoimalla haluamasi peliajan postausta sekä lisäksi sähköpostilla. Ilmoittautuessa kerro pelaamaan tulevien lukumäärä ja peliaika. Muista ilmoittautua, pelit vahvistetaan vasta, kun ennakkoilmoittautuneita on vähintään 8 henkilöä. Osalllistujamäärä on rajattu, yhteen peliin pääsee mukaan 18 ensimmäistä ilmoittautujaa.