Kuvasuunnistus Laitilassa

Tapahtumapaikka: Reitin lähtö- ja päätepiste on Laitilan vesitorni

Aika: 10.05.2018 klo 9:00 - 18:00

Tapahtuman kuvaus

rasti11

Perinteinen valokuvasuunnistus järjestetään helatorstaina Laitilassa. Leikkimielisen suunnistuksen ideana on kiertää pyörällä, juosten tai kävellen rastit, jotka on julkaistu Laitilan Sanomissa 8.5. ja osoitteessa www.laitilansanomat.fi. Uutta tapahtumassa on Laitilan vesitornin juurella kello 8.45 pidettävä yhteinen alkuverryttely. Jumpan vetää Laitilan liikuntasihteeri Elina Rautanen. – Heti aamulla on yleensä paljon porukkaa liikkeellä, mutta reitin voi kiertää omalla aikataululla iltakuuteen saakka, kertoo reitin suunnitellut Jaakko Hannula Laitilan Jyskeestä.

20 kilometriä pitkän reitin lähtöpiste on Laitilan vesitornilla, jonne reitti myös päättyy. – Kiertämällä rastit 1, 2 ,8, 9 ja 10 matkan pituudeksi tulee 9,2 kilometriä sanoo Hannula. Osallistumiskortteja saa kello yhdeksästä iltakuuteen vesitornilta, jossa puffet on auki kello 9–13. Osallistumiskortteja voi hakea ja palauttaa myös Kaariaisten haastepyöräilylaatikkoon. – Molemmista reiteistä noin kolmasosa on soratietä, Hannula toteaa.

Vähintään viisi rastia leimanneet ja osallistumiskorttinsa kello 18 mennessä vesitornille tai Kaariaisten haastepyöräilylaatikkoon palauttaneet osallistuvat arvontaan, jossa palkintoina on kolme 50 euron lahjakorttia paikallisiin liikkeisiin.

Sijainti

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Laitilan Sanomat,Laitilan Jyske,Laitilan Liikkujat

Yhteystiedot

Jaakko Hannula, Laitilan Jyske Iida Kauppi, Laitilan Sanomat, iida.kauppi@laitilansanomat.fi http://www.laitilansanomat.fi/

Tapahtuma tehdään yhdessä seuraavien tahojen kanssa:

http://www.laitilansanomat.fi/