Luontoliikunnan Pop Up -tapahtuma

Tapahtumapaikka: Luontoliikunnan Pop Up-tapahtuma

Aika: 10.05.2018 klo 10:00 - 15:00

Tapahtuman kuvaus

IMG 5110

Hämeen Luontokeskuksen luontoliikunnan Pop Up- tapahtumassa pääset kokeilemaan eri luontoliikuntalajeja. Mukana menossa myös Museotila Vekkilän sympaattiset ponit ja rapsuteltavana ja lenkkeilykavereina ihanat ystäväkoirat.

Pop Up-tapahtuman lisäksi myös läheisellä Liesjärven kansallispuiston alueella on mukavia tapahtumia, joissa kannattaa samalla reissulla poiketa. Musti Run on koko perheen polkujuoksutapahtuma, jossa liikkumisen riemua ovat tuomassa ja jakamassa myös koirat - omat tai muiden! Liesjärven kansallispuiston Korteniemen perinnetilalla on tapahtuman ajan lasten ja perheiden rata, jossa voi kokeilla vanhoja liikuntalajeja.

Sijainti

Saapumisohjeet

Hämeen luontokeskus sijaitsee Tammelassa Härkätien varrella, lähellä Helsingistä Poriin johtavaa Valtatie 2:ta, n. 20 km päässä Forssasta. Helsingistä, Turusta ja Tampereelta ajoaikaa kertyy noin puolitoista tuntia, Lahdesta vajaat kaksi tuntia. Helsingin ja Porin välillä olevalla Valtatie 2:lla liikkuu pikavuoroja tiuhaan tahtiin. Luontokeskusta lähin pysäkki on Eerikkilä th, josta on luontokeskukselle 1,5 kilometrin kävelymatka.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Hämeen Luontokeskus - Eerikkilä Outdoor Center

Yhteystiedot

Härkätie 818, 31380 Letku Puhelin: 0201 108 273 Sähköposti: luontokeskus(a)eerikkila.fi