Kauneutta ja hyvää oloa liikkuen

Tapahtumapaikka: Sveitsin puisto

Aika: 10.05.2018 klo 12:00 - 14:00

Tapahtuman kuvaus

IMG 20180510 120740

Tervetuloa liikkumaan, 10.5. Helatorstaina, koska on Unelmien Liikuntapäivä, jolloin lenkkeillään ja ihastellaan maisemia kauniissa Hyvinkään Sveitsin maastossa. Ajattelin itse mennä sveitsiin klo 12 aikaan, toivon että mahdollisimman moni pääsee mukaan. Toivottavasti myös tulee hieno keli, tai ei ainakaan sataisi vettä.

Tavataan Sveitsissä BioRexin edessä ja lähdetään siitä yhdessä kävelemään. Kannattaa varustautua sellaisilla vaatteilla joilla pystyt kävelemään ja ei haittaa vaikka kastuisi, jos saattaisi sataa vettä ja juotavaa kannattaa myös ottaa mukaan kun voi tulla myös hiki ja jano. Perheen kanssa saa liittyä seuraan sekä voi ottaa omia ystäviä mukaan, jotta saadaan mahdollisimman laaja lenkkeilyseura kasaan. Tervetuloa kaikki ja pidetään hauska päivä! ????

Sijainti

Saapumisohjeet

Sveitsin uuden hotellin parkkipaikka on iso jos tulet omalla autolla/kyydillä. Hyvinkään Liikenteen busseilla pääsee helposti, linjat 3 ja 6 pysähtyy lähellä ja linja 8 menee sveitsiin asti. Katso tarkemmat aikataulut http://www.hyvinkaanliikenne.fi/index.php/8-rautatieasema-sveitsi

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Tiina Mäkinen

Yhteystiedot

tipsumk@gmail.com 0451710803 Myös whatsapp Instagram: tipsususanna Facebook: Tiina Susanna Mäkinen