Keppihevoshuumaa kaikille!

Tapahtumapaikka: Salen takapiha, Spirit of Horses ry ratsastuskentt

Aika: 10.05.2018 klo 13:00 - 15:00

Tapahtuman kuvaus

20180506 224346

Spirit of Horses ry haluaa yhdistää yhdeksi päiväksi lapset, nuoret ja aikuiset liikunnan pariin. Miten? No hyppäämällä keppihevosten selkään ja laukkaamaan kylän valloitukseen. Miksi? Haluamme haastaa KAIKKI aikuiset lasten ja nuorten tueksi kiusaamista vastaan. Toteutetaan yhteinen keppihevosvaellus kylän raitilla Pyhännällä. Uskottavin keppihevostelija palkitaan, joten jos tallistasi ei löydy valmiina keppihevosta eli kepparia, on mielikuvitus rajanasi. Lisäksi palkitsemme hienoimman keppihevosen. Kaikille kepparivaellukselle osallistuneille tarjolla ILMAISEKSI vaelluksen päätteeksi talutusratsastusta. Mukana riennoissa myös Ruben-shettis ja Ilona-Suomenhevonen. Kaikki mukaan hauskaan tempaukseen :)

Sijainti

Saapumisohjeet

Navikaattori löytää paikan osoitteen perusteella, mutta Pyhännälle opasteita seuraten Kokkola-Kajaanitieltä. Sale on keskellä kylää ja Spirit of Horses ry:n mainos näkyy Salen parkkipaikalle. Sinne vain rohkeasti. :) Tervetuloa!

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Spirit of Horses Ry

Yhteystiedot

https://www.facebook.com/spiritofhorses/

Tapahtuma tehdään yhdessä seuraavien tahojen kanssa:

Pyhännän kunta, K-Market Ruokakontti

Lisätietoja

Lisätietoja

Kaikille avoin tapahtuma, keppihevonen voi olla itsetehty ja kekseliäisyys palkitaan. Lisäksi palkitaan hienoin keppari. Ja kaikki vaellukselle osallistuneet ovat oikeutettuja talutusratsastukseen, heidän jälkeensä kaikki muut halukkaat. Eli osallistumalla kepparivaellukselle varmistat talutusratsastuksen. Odotellessa omaa ratsastusvuoroa tehdään liikunnallisia temppuja keppariemme kanssa. Voit tulla paikalle myös tutustustumaan keppihevos- ja hevosharrastukseen, kerromme mielellämme toiminnastamme. Tervetuloa!