Lasten liikunnallinen Haukkarieha

Tapahtumapaikka: Arena Center Myllypuro, 3. krs

Aika: 10.05.2018 klo 10:00 - 14:00

Tapahtuman kuvaus

Haukkarieha2018

MAKSUTON LIIKUNTATAPAHTUMA LAPSIPERHEILLE

SC Hawks järjestää helatorstaina 10.5.2018 klo 10.00 - 14.00 Lasten liikunnallisen Haukkariehan Arena Center Myllypurossa jo kolmatta kertaa! Haukkarieha on ilmainen tapahtuma, jonka tarkoituksena on antaa perheille mahdollisuus tutustua erilaisiin liikuntamuotoihin ja lähialueen harrastusvaihtoehtoihin helposti ja vaivattomasti saman katon alla.

LÖYDÄ LAPSELLESI UUSI HARRASTUS

Lähialueella toimivat urheiluseurat esittelevät toimintaansa ja lapset pääsevät maksutta tutustumaan kattavaan lajivalikoimaan seurojen ohjaajien avustuksella. Lasten purkaessa energiaansa saavat vanhemmat samalla tutustua seurojen toimintaan. Tapahtumassa on käytössä jopa 4000 m2 sisäliikuntatilaa!

Muistathan, että lapset ovat tapahtumassa vanhempien vastuulla, joten ethän jätä lastasi yksin halliin ilman valvontaa.

Tervetuloa mukaan!

www.hawks.fi

Sijainti

Saapumisohjeet

Haukkarieha järjestetään Arena Center Myllypurossa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Myllypurossa kivenheiton päässä Kehä I:ltä ja vain 200 metrin päässä Myllypuron metroasemalta. Hallille on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Arena Centerin ensimmäisestä kerroksesta löytyy Vaunuparkki, johon voi pienempien liikkujien kulkuvälineet jättää niille varattuun tilaan. Itse tapahtuma-alueeksi on varattu koko ylempi kerros, joka on täynnä eri seurojen lajipisteitä.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

SC Hawks ry

Yhteystiedot

puh. +358 44 590 5040 toimisto@hawks.fi os. Alakiventie 2, 00920 Helsinki