Unelmien liikuntatapahtuma

Tapahtumapaikka: Haukkamäen hevostila

Aika: 10.05.2018 klo 11:00 - 17:00

Tapahtuman kuvaus

Ratsastuskilpailut, lajiesittelyjä, talutusratsastusta, poniajelua.

Sijainti

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjä

Tarja Lahdenperä /Haukkamäen Hevostila/ES-ADA ry

Yhteystiedot

P.0405573269

Tapahtuma tehdään yhdessä seuraavien tahojen kanssa:

Haukkamäen Hevostila, Etelä-Savon ADA ry

Lisätietoja

Lisätietoja

Tervetuloa esteratsastuksen harjoituskilpailuihin 10.5.18 Helatorstaina klo 11.00 alkaen Haukkamäelle!

Luokka 1 Puomi- ja pujotteluluokka, arv. A.0.0 "Clear round". Avoin kaikille. Luokka 2 30/40/50/60/70/80 cm, arv. A.0.0 "Clear round". Avoin kaikille.

Luokassa 2 ilmoita haluamasi estekorkeus jolla suoritat radan. Kaikki suoritukset ovat keskenään vertailukelpoisia riippumatta siitä millä korkeudella kilpailet. Osallistua voi myös kepparilla.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 9.5. klo 21.00 mennessä p. 0405573269/Tarja viesti/puhelu/mese/FB/tarja.lahdenpera@haukkamaenhevostila.net. Sijoittuneille ruusukkeet, otamme jälki-ilmoittautumisia. Tuomarina toimii Tiina Pesonen. Kilpailupaikalla toimii buffetti. Kilpailuihin osallistuminen on ilmaista, ja tapahtumamme on osa Unelmien Liikuntapäivää jota vietetään koko valtakunnassa Helatorstaina. Nyt liikkumaan karvakamujen pariin! Paikalla hevosten monipuolisesta käytöstä kuntoutuksen ja terapian saralla kertomassa toimintaterapeutti/ratsastusterapeutti Satu Heino. Kilpailuiden päätyttyä tarjolla talutusratsastusta sekä poniajelutusta. Tapahtumapaikalla mahdollisuus myös nauttia omia eväitä ja paistaa vaikka eväsmakkaraa. Tilalla lampaita, kanoja, kissoja, pupuja, joten mahdollisten koiravieraiden tulee olla kytkettynä tapahtumapaikalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin. Lämpimästi tervetuloa!